My personal FB ;)

17 November 2012

Fakta Vitamin C dan Resdung

Salam.. dah tido ke anda semua? Mata G-hah masih segar bugar time ni.haha.tipu jap.
Ok malam ni nak share kaitan Vitamin C dan resdung.

APAKAH ITU RESDUNG?

Resdung ialah merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit.
Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka.
Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan.

APAKAH SIMPTOM RESDUNG?

Simptom resdung ialah seperti sakit kepala, gatal-gatal, rambut gugur, hidung berair, bersin selalu, mulut berbau busuk,mata gatal-gatal,pe
nglihatan kabur,telinga gatal,seluruh muka gatal,jerawat biasa atau batu,muka berbintik hitam,kahak banyak di kerongkong,gatal pada badan tertentu serta hidung berdarah.APAKAH CARA MENGATASINYA?

Dengan pengambilan Vitamin C secara konsisten, ia mampu merawat penyakit resdung yang kronik tanpa perlu membuat rawatan resdung. Hanya perlu mengambil 1 kapsul sehari sudah mampu merawat masalah resdung yang anda hidapi, di awal pengambilan disarankan mengambil 2 kapsul sehari iaitu pada waktu pagi dan malam, setelah sebulan pengambilan Vitamin C, anda boleh mengurangkan pengambilan dari 2 kapsul kepada 1 kapsul setiap hari.ADAKAH VITAMIN C MEMBANTU?

Setelah mengamalkan Vitamin C anda tidak lagi mengalami masalah:

-Bersin setiap pagi


-Gatal telinga & tekak


-Mengalir cecair putih setiap masa

-Batuk berkahak

-Nafas berbau

-Gatal hidung & mata

-Sakit kepala

-Sakit gusi

Ini adalah berdasarkan testimoni dari pengguna-pengguna Vitamin C, jadi jika anda mempunyai masalah di atas, berkemungkinan anda mempunyai resdung. Ibu sy perbah berkata yang setiap orang mempunyai masalah resdung sebenarnya, cuma sama ada serius atau biasa-biasa sahaja.Jadi lebih baik kita mengambil langkah mencegah sebelum merawat =)Nak order Vitamin C yang disyorkan oleh Doktor Pakar?