My personal FB ;)

20 June 2016

BAJU RAYA 2016

Assalamualaikum

Maaf lama tak update di Blog ni,
bagaimananpun, anda boleh reach jiha di media sosial di bawah, hehe

Personal FB : NajihahCmk
IG : belezzaboutique


Whatsapp : 019-4792993

08 September 2015

Promosi Aidiladha - KURUNG MODEN ROYALIST

Promosi Aidiladha

Kurung moden Royalist material chiffon ni harga asal rm250 tau, harga after discount Rm150 shj.

Ada 3 pilihan warna :

👉Black
👉Soft Pink
👉Soft Yellow

Order : WhatsApp : 019-4792993

27 August 2015

Lara Instant Soft Awning with patchlace

.
Lara Instant Soft Awning with patchlace
.
Material : Italy Spandex Cotton with Swarozski Patch Lace
Price: RM59 /each 
.
Postage : 
1-2 helai : RM6 (Semenanjung) RM9 (SS)
3-5 helai : RM9 (Semenanjung ) RM15 (SS)
.
Cara order, screenshot gambar Dan WhatsApp Ke 019-479 2993
.

Jom like fb page : BelezzaBoutique
Follow ig : #belezzaboutique
...
#larainstantbyqoma #tudunginstant #instantshawl #instant #tudungmurah #penangonlineboutique #kedah #penangisland #penangstreetsart

31 July 2015

Mini Kurung Sheila

Mini Kurung Sheila
Material: Thick Cotton Spandex+Lace (Dijahit)
Free size
warna seperti tertera di gambar

Harga : RM85

==============
Anggaran ukuran: 
S to L

Baju
Bahu 15"-17"
Dada 40"-44"
Pinggang 36"-40"
Panjang tangan 25"
Labuh 29"

Kain
Pinggang 29"-40"
Labuh 39"








for order, pm d inbox atau whatsapp : 019-4792993

#minikurung #belezzaboutique

07 July 2015

PEPLUM SAREE BY CLARAMEECA

PEPLUM SAREE - SIMPLE & STYLISH !

 PROMOSI SALE SEHINGGA HABIS STOK

Harga asal : RM139
Harga sale kasi licin : RM 8x sahaja!

================================
Apa yang best dgn Kurung Peplum Saree ni :
================================
 - Sentuhan MODEN, STYLISH dan sesuai digayakan ke apa jua majlis seperti perayaan, majlis perkahwinan, dan makan malam.

- Material dari high Quality Moss crepe lycra dan saree, tak melekat di badan dan material tidak panas. Senang dan mudah je nak iron

- Aksesori button di bahagian lengan menyerlahkan lagi Kurung peplum

- Kain potongan duyung untuk efek langsing dan menyebabkan uolls nampak SLIM jer

- 3 WARNA yg sweet sesuai dengan tema Raya anda

- Saiz dari S sehingga XL

==================
ORDER SEKARANG :
==================

fast reply, Whatsapp "PEPLUM" ke 019-4792993

p/s : stok tinggal tak banyak dah, nanti stok dah habis jangan nyesal taw. takkan restock dah
==================
ORDER SEKARANG :
==================

fast reply, Whatsapp "PEPLUM" ke 019-4792993

p/s : stok tinggal tak banyak dah, nanti stok dah habis jangan nyesal taw. takkan restock dah





LIKE US : BELEZZA BOUTIQUE