My personal FB ;)

17 December 2014

TESTIMONI FEELVOGUE DARI SEORANG PHOTOGRAPHER

Assalamualaikum uolls.
Petang ni jiha tak share tentang shawl ea..
Jiha nak share testimoni baik punya dari seorang photographer.
Jom baca apa kata beliau 

=================================================


[ APA KATA PHOTOGRAPHER ]
.
Assalamualaikum wbt,...
.
Nama sy Mohd Azrul Huzaimi B Daud, seorang wedding photographer,product shot, dan sebarang majlis yg memerlukan kamera...
.
Kenapa sy jual FeelVogue?
.
Sy tak pakai, sy tak guna....tapi kat sini yg sy sedar..setiap kali sessi photoshoot dengan model yg memakai FeelVogue, termasuk wife sy...
gambar yg di hasil kan....waahhh....memang di luar jangkaan sy...
.
Kalau shot dengan henset pun dah ok...ini pula kan sy !!
.
Muka glowing, timbul (3D) , memang menakjubkan...
.
Sy rasa produk ini boleh pergi jauh...memang potensi dan tak rugi siapa pemakai nya......Anda rugi jika tidak cuba hari ini..

WhatsApp :019-4792993

===========================================================

cara tempahan : whatsapp : 019-4792993

29 October 2014

SHAWL DEWI

Salam.
NEW UPDATE!!!!!


Shawl Dewi.
Siap dalam 2 minggu

Memang cantik uolls.
Rugi tak grab dan harga pun murah!

Detail :
Shawl Halfmoon Dewi
Harga RM95
Postage : RM6

Warna : seperti gambar,
warna selain gambar boleh request, tarikh akhir request warna ialah 29 Oct 2014.

Peach Pink

Brown

Fushia Pink

Kiri : Dark Green
Kanan : Pale Green

Indigo

Peach Pink


Royal Blue

Cara order:

Whatsapp terus ke 019-4792993

Like Fanpage Facebook : BelezzaBoutique

22 October 2014

PROMOSI PENGENALAN QISHA PREMIUM

Assalamualaikum semua,
Apa khabaq ^_^

Ok kali ni Jiha nak update shawl


============
QISHA PREMIUM
=============



QP ni berbentuk halfmoon , dan ditaburi dengan kristal mewah selang seli bersama pearl yang akan memberi sinaran memukau pada si pemakai! an lagi besttt! design ni pertama kt malaysia tau!! Original Raudhah!

QP ni berbentuk halfmoon , dan ditaburi dengan kristal mewah selang seli bersama pearl yang akan memberi sinaran memukau pada si pemakai!




Lebih 35pilihan warna disediakan khas untuk anda dan anda boleh pilih warna Qisha ikut baju. Contoh baju anda warna cream manik pink.. Shawl Qisha boleh ditempah dengan warna yang sama! woww.. tak perlu susah2 ke butik pengantin. Order hanya di hujung jari anda.



============
QISHA PREMIUM
=============

Harga Asal : RM350.00
Harga Promosi : RM237.00

Harga lagi istimewa boleh nego di whatsapp ya.

WA : 019-4792993

Jiha,
Official Stokis Raudhah Shawl Store
Fanpage : BelezzaBoutique






16 October 2014

PROMOSI QISHA 16 OKTOBER 2014

Assalamualaikum darlings
Akak adik yang cantik jelitaaa.
Apa khabaq semua.

^_^ 

Malam ni Jiha nak buat PROMOSI best giler untuk anda yang tempah
Qisha dan buat full payment dari 16 Oktober sehingga 18 Oktober tau.

Apa itu Qisha??

Ha uolls boleh tengok picture d bawah ni ea.



Qisha

FREE VEIL
FREE LIMITED EDITION BOX!

Jiha,
Official Stokis Raudhah Shawl Store
whatsapp : 019-4792993

15 October 2014

VEIL QISHA PREMIUM

Alhamdulillah,
new update uolls..
Khas buat uolls yang ternanti-nanti design Shawl dan veil design terkini.

Veil Qisha Premium

Qisha Premium first in Market Malaysia tau... yg pasti Original dari Raudhah.... 

Nak habaq mai... sebelum ni harga kt butik Rm 350 tau...
TAPI!!!! Jiha nak bagi u ollz offer sikit lah... termasuk FREE SHAWL... sangat2 rugi n memang tip top quality yg mewah..dengan taburan Pearl & Kristal..

P/s:sangat2 rugi kalau xgrab..jgn lps habis offer u ollzz tnye lgi tau..hanya untuk 100 org shje..

***warna bole req tau syg....

Whatsapp Jiha untuk tempahan :
019-4792993 


**Veil adalah pre order
**Siap pada January 2015.



13 October 2014

MAJLIS ANDA BULAN JANUARY 2015??

Salam Ceria semua..
Haip lama noh jiha tak update blog ni.
Jiha aktif di Facebook uolls.



Set Almira warna putih


Ha apa kaitan entry ni dengan tajuk.
Just nak nasihatkan uolls yag nak langsung majlis bulan January 2015 ni, uolls dah boleh
start tempah veil idaman tau..

Nak order direct wassap Jihah na

whatsapp : 019-4792993

29 September 2014

SET QISHA QISH

SET SHAWL dan VEIL QISHA QISH

QQish ni kepada 2 bentuk yang berbeza.. 
Untuk Shawl cutting shawl biasa dgn hujung end curve dan untuk veil berbentuk halfmoon mcm sblm ni..

Cara untuk pakai shawl QQish sangat senang.. cuma perlu ikatkan shawl dan siap!! 
Paling best QQish sangat sesuai untuk anda yang takut muka nampak tembam! Deasign QQish khas untuk anda bila pakai, bentuk muka terus nampak bujur sireh.. ayuu sgt.. ala2 wanita terakhir gitu.. xcaya? try dan tgok perbezaan wajah korang! Awesomeee!! 

Kali ni ada 9 warna tau.. dan paling bestt warna manik korang boleh pilih ikut warna yg korang nakk!! besttnyaa! kira nauf benarkan untuk customade warna manik.. warna kain follow yg sedia ada.. fahamkan.. hehe

Nak lagi best! Untuk harga walaupun dah upgrade lebih panjang dan lebar tapiii masih maintain macam harga sebelum ni dan tempahan siap DEC 2014! Bestt weeehhh! sonokkknyaaa!

Qisha Qish

Material : Chiffon Silk
Saiz Shawl : 2m x 0.7m
Shawl Veil : 1.6m x 0.8m

Harga RM169 sahaja
Cara membuat tempahan

2- Whatsapp kat sini  019-4792993

** Qisha Qish adalah pre order.
Full payment diperlukan, tempah sekarang dan dapat bulan
Disember ini.


Warna : Corn Yellow
Manik : Yellow + Soft gold


Warna : Merah

Manik : adik beradik merah + pink


Warna : Soft Orange
Manik : Adik beradik orange

Warna : Biru Nila
Manik : Adik beradik biru + Putih

Warna : Soft Coral
Manik : Adik beradik coral

Warna : Soft pink
Manik : Adik beradik pink


Warna : Dark Green
Warna : Adik beradik Dark green + soft green


Warna : Green Teal

Manik : adik beradik teal + Mint green

28 September 2014

Mudahnya Menjemput Rezeki

Assalamualaikum
Apa khabaq semua.. harapnya sihat la na..

Kali ni Jiha tak up iklan veil ka apa..
Hanya nak berkongsi Petua Jemput Rezeki.

Jom baca na..
Cuba la amalkan , Insya Allah mudah ja rezeki masyukk..
Rezeki tak semestinya duit tau. Ingat tu... hehe ;)


10 September 2014

VEIL READY STOCK

Salam ladies..
Minggu depan minggu cuti sekolah, mesti ramai yang akan 
mendirikan rumah tangga kan..

Khas buat bakal pengantin atau bakal pengapit atau yang nak bertunang,
meh Jiah ada sedikit lagi ready stok Almira (veil sahaja)

Warna yang available :

Pink
Pink Belacan
Mint Green



**contoh customer gayakan Almira warna hijau.
veil yg atas kepala.

Harga asal Almira ni RM110 tau..
tapi Jiah nak kasi harga bestttt sempena meraikan kalian 
yang bakal mendirikan rumah tangga September ini.

Harga Almira sempena September 2014 : RMxx sahaja

 whatsapp Jiha sekarang : 019-479 2993


AGEN FEELVOUGE FOUNDATION DIPERLUKAN



Assalamualaikum ;)

Adakah kalian tengok picture dibawah dahulu sebelum membaca text ni.
hehe.

Comel kan pic model di bawah ni, iaitu Owner Feel Vogue.

Motif utama entry kali ni nak ajak sesiapa sahaja yang bersedia dibimbing untuk
join team jiha juai Feel Vouge ni .

Jom, komisyen Jihah bagi.

Nak kena pos barang ka?

Tak payah. Jiha yang pos untuk kalian semua.

whatsapp Jiha jika berminat nak tambah pendapatan na

Whatsapp : 019-4792993




02 September 2014

KURUNG MALEEKA BY QOMA BOUTIQUE

Assalamualaikum.
Alhamdulillah new collection form Qoma dah release design pun cantik.
Uolls boleh refer saiz dan detail ya.

Price : RM229/sepasang

PROMO all orders before 3hb September RM199 



TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN RM8 SEMENANJUNG & RM12 SABAH & SARAWAK



BATCH 1 :Closed order : 8hb September 2014



Delivery : 20-30hb September 2014



Material : Spandex Heavy Lycra



Detail ukuran :



XS :

 Bahu 14 
Dada 30 
Pinggang 27
 Pinggul 33 
Panjang Tangan 22 
Ukur lilit lengan atas 13 
Labuh Baju 36 
Labuh kain 40


S : 

Bahu 14.5 
Dada 32 
Pinggang 29 
Pinggul 35 
Panjang Tangan 22 
Ukur lilit lengan atas 13 
Labuh Baju 36 
Labuh kain 40


M :

 Bahu 15 
Dada 34 
Pinggang 31 
Pinggul 37 
Panjang Tangan 22 
Ukur lilit lengan atas 13.5 
Labuh Baju 36
 Labuh kain 40


L :

 Bahu 15.5 
Dada 36 
Pinggang 33
 Pinggul 39
 Panjang Tangan 22
 Ukur lilit lengan atas 14.5 
Labuh Baju 36
 Labuh kain 41


XL: 

Bahu 16 
Dada 38 
Pinggang 35 
Pinggul 41 
Panjang Tangan 22 
Ukur lilit lengan atas 15.5 
Labuh Baju 37
 Labuh kain 41


XXL: 

Bahu 16.5 
Dada 40 
Pinggang 37 
Pinggul 43 Panjang Tangan 22 
Ukur lilit lengan atas 16
 Labuh Baju 37
Labuh kain 41


XXXL: 

Bahu 17 
Dada 42 
Pinggang 39 
Pinggul 45 
Panjang Tangan 23 
Ukur lilit lengan atas 16.5 
Labuh Baju 37 
Labuh kain 41


XXXXL: 

Bahu 17 
Dada 44 
Pinggang 41
 Pinggul 47 
Panjang Tangan 23 
Ukur lilit lengan atas 17
 Labuh Baju 37 
Labuh kain 41


Pilihan warna :

Mandarin Orange

Absolute Diva

Earth Darling

Heaven Sky

CARA TEMPAHAN :
whatsapp ke 019-4792993

Jom like FB : BelezzaBoutique

30 August 2014

MERDEKA SALE SET SHAWL DAN VEIL QISHA

Selamat menyambut hari Merdeka uolls.

Alhamdulillah big bos dah bagi green light untuk buat
sales harga best gilerrr untuk set veil n Shawl Qisha.

MERDEKA SALE : 30 Ogos - 31 Ogos 2014 (12mlm)


Harga sebenar veil n shawl Qisha : RM249
Merdeka sale : RM190 sahaja!
Jimat banyak tu darlings.

Dan promosi ini untuk anda yang nak pakai veil n shawl ni 
pada bulan November 2014 je tau.
Sebab proses nak buat veil ni agak mengambil masa yg lama sebab order
pun banyak kan.. jadi kene ikut queue uolls.

Ok jom tengok pilihan warna yang ada.
Boleh pilih warna berdasarkan carta di bawah ni ya


Emerald Green


Nak tempah boleh whatsapp : 019-4792993

Jom like BelezzaBoutique




26 August 2014

VEIL BINAFSHA

Assalamualaikum.

Kali ni Jiha update veil Binafsha pula.
Sangat sweet ok veil ni.

Veil ni mission impossible sangat sebab berjaya disiapkan dalam masa 1 minggu.

Pos kepada customer hari Rabu dapat hari Khamis.

Terkumat kamit mulut den berselawat pada malam  tuh sebab risau sangat kalau customer dapat veil lambat. Tapi alhamdulillah Allah Maha Mendengar, customer terima veil ni tengah hari Khamis.
Syukur sangat2.

Hari Jumaat customer da nak nikah dah ^_^

Ok ni gambar model gayakan Binafsha veil


Customer request warna dusty pink dan lace cream
 untuk disesuaikan dengan baju nikahnya.

Nanti Jiha upload testimoni customer pulak na.
mau tido dulu.
Good Nite uolls :)

Jiha,
whatsapp : 019-4792993

Jom like BelezzaBoutique

20 August 2014

PROMOSI SHAWL QISHA QISH ( 18 OGOS HINGGA 22 OGOS 2014)

Salam, apa khabaq semua, harap anda semua sihat nah.
Kali ni Jiha berbesar hati nak beri harga giler gempaq untuk Qisha Qish!
Siap dapat FREE veil lagi tau..

Jiha sarankan jika anda bakal langsungkan majlis nikah, 
tunang pada bulan Oktober  2014 ke atas, jangan lepaskan
peluang promosi Qisha Qish ni tau.


Qisha Qisha Shawl didapati dalam 6 pilihan warna sahaja :


Harga asal Qisha Qish set ni ialah RM249
Harga promosi rm129 sahaja tidak termasuk postage
Jimat banyak tuuuu

Cara tempah :

pm di page BelezzaBoutique

atau
sms/whatsapp ke 019-4792993

atau

email ke : belezzaboutique@gmail.com

Jadi jangan lepaskan peluang ea..

sms/whatsapp Jiha sekarang : 019-479 2993.

Promosi sah sehingga 22 Ogos 2014 (12pm) sahaja :)


OMBRE KURUNG BY QOMA

Ombre Kurung by QOMA

Harga : RM199 sahaja!!


TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN
Semenanjung Malaysia RM8*
Sabah dan Sarawak RM12*

Tarikh last order : 24hb August 2014
Delivery : 8 September - 13 September

Panduan memilih saiz :

*Material kapas lycra ini agak berat berbanding normal lycra jadi 1 baju lebih dari 1 kg .
Material : Lycra Kapas *
*Tidak sama dengan normal lycra . Material ni tebal dan less stretchable . Jika ukuran badan jatuh dalam size S , dinasihatkan ambil ukuran size M begitulah seterusnya . Model memakai size S untuk koleksi ini , 1 size lebih besar dari size asal badannya , XS .

Detail ukuran :
S : Bahu 14.5 Dada 32 Pinggang 29 Pinggul 35 Panjang Tangan 22 Ukur lilit lengan atas 13 Labuh Baju 35 Labuh kain 40

M : Bahu 15 Dada 34 Pinggang 31 Pinggul 37 Panjang Tangan 22 Ukur lilit lengan atas 13.5 Labuh Baju 35 Labuh kain 40
L : Bahu 15.5 Dada 36 Pinggang 33 Pinggul 39 Panjang Tangan 22 Ukur lilit lengan atas 14.5 Labuh Baju 36 Labuh kain 41
XL: Bahu 16 Dada 38 Pinggang 35 Pinggul 41 Panjang Tangan 22 Ukur lilit lengan atas 15.5 Labuh Baju 36 Labuh kain 41
XXL: Bahu 16.5 Dada 40 Pinggang 37 Pinggul 43 Panjang Tangan 22 Ukur lilit lengan atas 16 Labuh Baju 36 Labuh kain 41
XXXL: Bahu 17 Dada 42 Pinggang 39 Pinggul 45 Panjang Tangan 23 Ukur lilit lengan atas 16.5 Labuh Baju 36 Labuh kain 41 ·

Ombre Kurung hanya terdapat dalam 4 pilihan warna :

CHERRY BLUE

MELTED CHOCO

PASSION PEACH

PINKY GREEN

Cara tempah :
pm di page BelezzaBoutique

atau
sms/whatsapp ke 019-4792993

atau

email ke : belezzaboutique@gmail.com

11 August 2014

KURUNG SCALLOP PLAIN

NEW UPDATED!!!!!!
KURUNG SCALLOP PLAIN RM70 
Postage FREE okies ^_^

Free Size ( S - M )
Material : 
Top - cotton spandex(top)
Skrit - cotton spandex + chiffon

Ukuran :-
Bahu 14 1/2, Dada 16, Labuh baju 30
**kain standard mermaid biasa.

Untuk pertanyaan/order;
Wasapp : 019-479 2993








Terdapat dalam 6 pilihan warna.
Grab now dear!

Jom like BelezzaBoutique